Ανακλήσεις οχημάτων: Συνεχίζει η επιτροπή την Τετάρτη με συγγενείς θυμάτων και Τροχαία

Ανακλήσεις οχημάτων: Συνεχίζει η επιτροπή την Τετάρτη με συγγενείς θυμάτων και Τροχαία

Την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 10 το πρωί θα συνεχιστεί η διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της διάθεσης στην κυπριακή αγορά οχημάτων από την ΕΕ, την εισαγωγή οχημάτων από τρίτες χώρες, και την ανάκλησή τους, στην οποία θα καταθέσουν συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί της Τροχαίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Μιχάλης Βορκάς.

Ο κ. Βορκάς ανέφερε πως οι αστυνομικοί της Τροχαίας θα κληθούν να δώσουν στοιχεία σχετικά με δυστυχήματα που είχαν ως αφορμή ελαττωματικούς αερόσακους ή άλλα ελαττωματικά εξαρτήματα.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα κληθούν να καταθέσουν άτομα που διετέλεσαν διευθυντές του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχαλάκης Χριστοδούλου, είχε πει, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής, ότι πρόθεση είναι να γίνονται τακτικές συνεδριάσεις, προκειμένου οι δημόσιες ακροάσεις να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE