Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Μαυροβούνιο - Όσα θα πέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Μαυροβούνιο - Όσα θα πέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, νωρίς το απόγευμα στην Ποντγκόριτσα, του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων εργασίας που πραγματοποιεί ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει από το Βελιγράδι για το Μαυροβούνιο, όπου στις 5.10μμ (ώρα Κύπρου), σήμερα, θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Γιάκο Μιλάτοβιτς, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου – Μαυροβουνίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, η ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE