Καταδίωξη στη Λεμεσό: Εντόπισαν 50 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητο του καταζητούμενου - Δείτε φωτογραφίες

Καταδίωξη στη Λεμεσό: Εντόπισαν 50 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητο του καταζητούμενου - Δείτε φωτογραφίες

Ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους πέραν των 50 κιλών, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο 41χρονου, που καταζητείται από την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε χθες Πέμπτη (24/04) από μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από καταδίωξη του 42χρονου, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας και συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, ο 41χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 3μ.μ. χθες να οδηγεί αυτοκίνητό σε δρόμο της Λεμεσού. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη του από τα μέλη της Αστυνομίας.

Στην προσπάθειά διαφυγής του 41χρονου, το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρία αστυνομικά οχήματα και ακινητοποιήθηκε. Ακολούθως ο ύποπτος, διέφυγε τρέχοντας καταδιωκόμενος από τα μέλη της ΥΚΑΝ. Ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι κατά την καταδίωξή του, τα μέλη της Αστυνομίας, στην προσπάθειά τους να τον ανακόψουν, έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.

Το όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς, σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα στοιχεία του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο.

Ακολούθησε επίσης έρευνα στην οικία του 41χρονου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 20 γραμμαρίων.

Νωρίς το απόγευμα σήμερα διενεργήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 41 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 50 κιλών και 525 γραμμαρίων.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σημειώνεται επίσης ότι από τη σύγκρουση των οχημάτων κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της Αστυνομίας. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE