Συμπλοκή αλλοδαπών φοιτητών στη Λεμεσό: Κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα και προκάλεσαν ζημιές σε οικία

Συμπλοκή αλλοδαπών φοιτητών στη Λεμεσό: Κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα και προκάλεσαν ζημιές σε οικία

Αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδος, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, κατοχή επιθετικών οργάνων

Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου, εντόπισαν έξι πρόσωπα, όλοι αλλοδαποί φοιτητές, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό τους, ενώ βρίσκονταν στην οικία τους στη συγκεκριμένη οδό, αριθμός ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα, φέρονται να προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά σε τρία παράθυρα της οικίας τους καθώς και στην κύρια είσοδο της, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Από το όλο συμβάν δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE