Θανατηφόρο: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο Γιώργος Ελευθεριάδης

Θανατηφόρο: Πατέρας ανήλικου παιδιού ο  Γιώργος Ελευθεριάδης

Δίχως τέλος η μακάβρια λίστα με τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων. Τα ξημερώματα της Τρίτης, 10/11, άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ο Γεώργιος Ελευθεριάδης 31 ετών από τη Λευκωσία (βλ.φωτο), πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι το θύμα σε νέο τροχαίο δυστύχημα.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα της Τρίτης (10/11). Ο 31χρονος ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία, με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το δίτροχο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και τα τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες ο Ελευθεριάδης φαίνεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 Διαβάστε επίσης: Νέο Θανατηφόρο στη Λευκωσία – Ξεψύχησε στην άσφαλτο 31χρονος μοτοσικλετιστής - Δεν φορούσε κράνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE