Ανήλικος άφησε κερί αναμμένο και ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι

Ανήλικος άφησε κερί αναμμένο και ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στην Πάφο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου, ανταποκρίθηκε με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στο Δήμο Γεροσκήπου.

Από την πυρκαγιά ζημιά έπαθε εξοπλισμός της κουζίνας και η βαφή της τοιχοποιίας της οικίας. Δεν κινδύνευσε κανένας. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με την χρήση σωλήνων νερού μετά από είσοδο των μελών μας στην οικία με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Εκτιμάται ότι η πιθανή αιτία της πυρκαγιάς ήταν αναμμένο κερί από απροσεξία ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.