Δεύτερη σύλληψη - Χειροπέδες και στην 42χρονη οδηγό για τον κρίσιμο τραυματισμό πεζής

Δεύτερη σύλληψη - Χειροπέδες και στην 42χρονη οδηγό για τον κρίσιμο τραυματισμό πεζής

Χειροπέδες στην 42χρονη οδηγό που εμπλέκεται στο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/04), πέρασε η Αστυνομία για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό, 44χρονης γυναίκας.

Με δικαστικό ένταλμα συνελήφθη επίσης ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στην οδική σύγκρουση.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, στη διασταύρωση των λεωφόρων Στασίνου και Σαλαμίνος, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 42χρονη. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του 26χρονου, κινήθηκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να παρασύρει την 44χρονη, που στεκόταν στο πεζοδρόμιο.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 42χρονη οδηγός, η οποία έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο. Η 42χρονη υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 26χρονος υποβλήθηκε επίσης σε εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 111μg%, αντί 22μg%. Ως αποτέλεσμα ο 26χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λευκωσία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE