Σύλληψη 24 ατόμων που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο – Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό

Σύλληψη 24 ατόμων που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο – Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό

Στην σύλληψη άλλων 24 προσώπων που διέμενα παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις που διενήργησε σήμερα στο πλαίσιο των δράσεων για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο.

Τρείς από τους συλληφθέντες έχουν ήδη αναχωρήσει από την Κύπρο για τις χώρες καταγωγής τους. Οι υπόλοιποι τέθηκαν υπό κράτηση και έχουν ήδη τροχοδρομηθεί οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE