Πέρασαν χειροπέδες σε 22χρονο - Προσπάθησε να διαρρήξει ATM με σμυρίλιο

Πέρασαν χειροπέδες σε 22χρονο - Προσπάθησε να διαρρήξει ATM με σμυρίλιο

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, ήχησε το σύστημα συναγερμού Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής Τράπεζας στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν άντρα ηλικίας 22 ετών, ο οποίος με τη χρήση ηλεκτρικού κοπτικού εργαλείου (σμυρίλιο) προσπαθούσε να αποκόψει την πόρτα της Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής.

Αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE