Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Αστυνομία Λεμεσού – Ελικόπτερα πανικόβαλαν κατοίκους

Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Αστυνομία Λεμεσού – Ελικόπτερα πανικόβαλαν κατοίκους

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν πρέπει να υπάρχει για τα ελικόπτερα, τα οποία θεάθηκαν να πετάνε πάνω από τη Λεμεσό.

Τα ελικόπτερα στον ουρανό της Λεμεσού, δεν πρέπει να ανησυχούν τους  κατοίκους, καθώς όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι στο πλαίσιο της προγραμματισμένης στρατιωτικής άσκησης της Εθνικής Φρουράς με το Ισραήλ, «ΟΝΗΣΙΛΟΣ - ΓΕΔΕΩΝ 2/2015».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας στην άσκηση, η οποία θα ολοκληρωθεί τις 10 το βράδυ συμμετέχουν επίγεια και εναέρια μέσα των ενόπλων δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ τα οποία ασκούνται σε διάφορα σενάρια συνεκπαίδευσης προσβολής στόχων και αεράμυνας καθώς και έρευνας-διάσωσης μάχης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE