Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Αστυνομία Λεμεσού – Ελικόπτερα πανικόβαλαν κατοίκους

Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Αστυνομία Λεμεσού – Ελικόπτερα πανικόβαλαν κατοίκους

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν πρέπει να υπάρχει για τα ελικόπτερα, τα οποία θεάθηκαν να πετάνε πάνω από τη Λεμεσό.

Τα ελικόπτερα στον ουρανό της Λεμεσού, δεν πρέπει να ανησυχούν τους  κατοίκους, καθώς όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι στο πλαίσιο της προγραμματισμένης στρατιωτικής άσκησης της Εθνικής Φρουράς με το Ισραήλ, «ΟΝΗΣΙΛΟΣ - ΓΕΔΕΩΝ 2/2015».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας στην άσκηση, η οποία θα ολοκληρωθεί τις 10 το βράδυ συμμετέχουν επίγεια και εναέρια μέσα των ενόπλων δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ τα οποία ασκούνται σε διάφορα σενάρια συνεκπαίδευσης προσβολής στόχων και αεράμυνας καθώς και έρευνας-διάσωσης μάχης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE