Φόνος στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος – Δέχθηκε πέραν των 7 μαχαιριών
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του θύματος από το φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
«Αποτελεί μια καθοριστική ημέρα, που ξεκινά από δική μου πλευράς, να αποδομείται ο λαϊκισμός ο μηδενισμός, η κακοήθης συκοφαντία και η εκδικητική δημοσιογραφία. Πέραν τούτου δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Αναστασιάδης.
Ο τέως Πρόεδρος, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο του «Ο Συκοφάντης» επιχειρώντας να απαντήσει σε ισχυρισμούς του δημοσιογράφου και τέως συνεργάτη του, συνοδευόταν το πρωί από τον δικηγόρο του, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.
Η διαδικασία της κατάθεσης του κ. Αναστασιάδη ενώπιον της Αρχής, είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί την Τρίτη, την Τετάρτη και την Παρασκευή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις