Χωρίς τηλεφωνική εξυπηρέτηση και διαδικτυακές πληρωμές ο Δήμος Λεμεσού για πέντε μέρες - Ολες οι λεπτομέρειες

Χωρίς τηλεφωνική εξυπηρέτηση και διαδικτυακές πληρωμές ο Δήμος Λεμεσού για πέντε μέρες - Ολες οι λεπτομέρειες

Χωρίς τηλεϋπηρεσίες του ο Δήμος Λεμεσού από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 2 Μαΐου έως τις 07:30 το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου 2025.

Η αναστολή αυτή οφείλεται σε απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες.

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι υπηρεσίες του θα επαναλειτουργήσουν κανονικά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, προσφέροντας στους δημότες τις βέλτιστες υπηρεσίες που τους αξίζουν

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι όλες οι τηλεϋπηρεσίες του (τηλεφωνική εξυπηρέτηση, διαδικτυακές πληρωμές κλπ) θα είναι εκτός λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 2 Μαΐου μέχρι τις 07:30 το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου 2025, λόγω αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών του Δήμου.

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά την κατανόηση του κοινού και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE