Στις φλόγες όχημα 33χρονου στη Λευκωσία - Όλα δείχνουν εμπρησμό

Στις φλόγες όχημα 33χρονου στη Λευκωσία - Όλα δείχνουν εμπρησμό

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 33χρονου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στους Αγίους Ομολογητές, διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, γύρω στις 00:05 π.μ., λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και κατέσβησε τη φωτιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.