«Κράτος Μαφία»: Συνεχίζεται ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση Ν. Αναστασιάδη

«Κράτος Μαφία»: Συνεχίζεται ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση Ν. Αναστασιάδη

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι, κατά την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Αρχή για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία», ο κ. Αναστασιάδης μίλησε για ημέρα «καθοριστικής σημασίας», γιατί, όπως είπε, ξεκινά η αποδόμηση του λαϊκισμού, του μηδενισμού, της κακοήθους συκοφαντίας και της εκδικητικής δημοσιογραφίας. «Πέραν τούτου δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο», πρόσθεσε.

Ο τέως Πρόεδρος, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο του «Ο Συκοφάντης» επιχειρώντας να απαντήσει σε ισχυρισμούς του δημοσιογράφου και τέως συνεργάτη του, συνοδευόταν χθες το πρωί από το δικηγόρο του, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.

Η διαδικασία της κατάθεσης του κ. Αναστασιάδη ενώπιον της Αρχής, είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη και την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE