Πολίτης στη Λεμεσό απευθύνει έκκληση στους διαρρήκτες: «Αν υπάρχει ανθρώπινη ευαισθησία επέστρεψε τα πράγματα....έχουν σημασία για μένα»

Πολίτης στη Λεμεσό απευθύνει έκκληση στους διαρρήκτες: «Αν υπάρχει ανθρώπινη ευαισθησία επέστρεψε τα πράγματα....έχουν σημασία για μένα»

Μια δραματική έκκληση απευθύνει πολίτης στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη που σημειώθηκε πρόσφατα στο όχημα του, κατά τη διάρκεια της οποίας κλάπηκε πολύτιμος φωτογραφικός εξοπλισμός.

Ο κάτοχος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ζητά από τους δράστες να επιστρέψουν τα αντικείμενα, τα οποία έχουν συναισθηματική και επαγγελματική αξία. 

Οπως αναφέρει στην ανάρτηση του: 

«Το βράδυ Σαββάτου μεταξύ 21:50 και 23:00, είχα παρκάρει στη Λεμεσό, στον δρόμο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δυστυχώς, μέσα σε αυτή τη μία ώρα, άγνωστοι έσπασαν το πίσω παράθυρο του οδηγού και έκλεψαν την τσάντα μου, η οποία περιείχε φωτογραφικό εξοπλισμό μεγάλης συναισθηματικής και επαγγελματικής αξίας για μένα.
 
Η τσάντα της φίλης μου, που επίσης εκλάπη, βρέθηκε αργότερα πεταμένη σε τουαλέτα οικοδομής, με τα μετρητά να έχουν αφαιρεθεί.
 
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι πάντα έχω μαζί μου την τσάντα μου και ποτέ δεν την αφήνω αφύλακτη. Χθες, δυστυχώς, στάθηκα άτυχος.
 
Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να είναι προσεκτικός και σε εγρήγορση, αλλά και με την ελπίδα ότι αν κάποιος είδε κάτι ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία, να αφήσει ένα σχόλιο ή μήνυμα.
 
Και απευθυνόμενος σε όποιον τυχόν έρθει σε επαφή με αυτή την ανάρτηση και βρίσκεται πίσω από αυτό το συμβάν:
 
Σε παρακαλώ, αν υπάρχει κάποια ανθρώπινη ευαισθησία μέσα σου, επίστρεψε τα πράγματα. Ο εξοπλισμός αυτός αποκτήθηκε με πολύ κόπο και έχει τεράστια σημασία για μένα»
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE