Ληστείες στη Λάρνακα: Υπο 8ήμερη κράτηση οι έξι νεαροί αλλοδαποί

Ληστείες στη Λάρνακα: Υπο 8ήμερη κράτηση οι έξι νεαροί αλλοδαποί

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν, την Τρίτη, έξι άτομα που συνελήφθησαν σε σχέση με επτά υποθέσεις ληστειών στη Λάρνακα. Το δικαστήριο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης τους για περίοδο 8 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησε στη σύλληψη των έξι νεαρών αλλοδαπών αντρών ηλικίας μέχρι 19 ετων, σε σχέση με επτά υποθέσεις Ληστειών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 21-26 Απριλίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Κόνσολο, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας,  έπειτα από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίων τους και εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψής τους.

Σημειώνεται πως «την 28η Απριλίου από εξετάσεις που έγιναν, οι ύποπτοι  εντοπίστηκαν στην πόλη της Λάρνακας και συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με σκοπό την κλοπή και επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE