Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Παρασκευή τμήμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λεμεσό

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Παρασκευή τμήμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λεμεσό

Κλείνει την προσεχή Παρασκευή στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, το τμήμα από τη Σκαρίνου μέχρι την Ακτή του Κυβερνήτη, αφού σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θα εκτελούνται εργασίες συλλογής αποβλήτων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσου αναφέρει ότι το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου θα κλείσει από τις 21:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα κινητού εργοταξίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων εκφράζει απολογίες για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE