Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Google maps - Θα κατευθύνει πλέον κάποιον στον προορισμό του ακόμη και..

Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Google maps - Θα κατευθύνει πλέον κάποιον στον προορισμό του ακόμη και..

To google θα κατευθύνει πλέον κάποιον στον προορισμό του ακόμη και offline

Η Google αναβάθμισε τη δωρεάν υπηρεσία ψηφιακών χαρτών της, έτσι ώστε οι χρήστες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών Android να μην χρειάζεται να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο για να τη χρησιμοποιήσουν. Η εφαρμογή Google Maps θα κατευθύνει πλέον κάποιον στον προορισμό του ακόμη και offline. Θα ακολουθήσει η αναβάθμιση του Google Maps για offline χρήστες κινητών και ταμπλετών της Apple, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
         
Οι χρήστες θα μπορούν να «κατεβάζουν» στη συσκευή τους, μέσω διαδικτύου, τους χάρτες μιας περιοχής του κόσμου και στη συνέχεια, ακόμη κι αν δεν έχουν πια σύνδεση, π.χ. σε έναν απομονωμένο επαρχιακό δρόμο ή σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, το Google Maps θα συνεχίζει να λειτουργεί και να προσανατολίζει τον χρήστη.
         
Οι έως τώρα εκδόσεις της εφαρμογής επέτρεπαν μεν στους χρήστες να «κατεβάζουν» ψηφιακούς χάρτες για να τους βλέπουν εκτός σύνδεσης (offline), όμως δεν παρείχαν καθοδήγηση για προσανατολισμό, ούτε επέτρεπαν αναζητήσεις για εύρεση μιας συγκεκριμένης τοποθεσίας, ούτε πρόσφεραν άλλες πληροφορίες (π.χ. για τις επιχειρήσεις σε μια περιοχή).
         
Η αναβάθμιση καθιστά πλέον όλες αυτές τις δυνατότητες προσβάσιμες, ακόμη κι όταν ο χρήστης δεν έχει διαδικτυακή σύνδεση. Περίπου το 60% της επιφάνειας της Γης δεν έχει κάλυψη Ίντερνετ, πράγμα που αποτελούσε έως τώρα σοβαρό πρόβλημα στη χρήση των online χαρτών του Google Maps.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE