Επίθεση σε ντελιβερά: Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ - Η κατάσταση της υγείας του

Επίθεση σε ντελιβερά: Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 23χρονος διανομέας φαγητού, από την Ινδία, ο οποίος κατήγγειλε ότι, για άγνωστο λόγο, δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του, το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της μετέβησαν στην οδό Περβόλας, όπου εντόπισαν τραυματισμένο τον 23χρονο. Όπως ανέφερε, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, προσεγγίστηκε από δυο άγνωστους άνδρες που επέβαιναν επίσης σε μοτοσικλέτα.

Οι δυο άγνωστοι, τους οποίους ο ίδιος αναγνώρισε ως ομοεθνείς του, τον έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα και ακολούθως τον κτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο 23χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε, μεταξύ άλλων, συντριπτικό κάταγμα δεξιά ωλένης και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση στο ορθοπεδικό τμήμα.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE