Επίθεση σε ντελιβερά: Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ - Η κατάσταση της υγείας του

Επίθεση σε ντελιβερά: Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 23χρονος διανομέας φαγητού, από την Ινδία, ο οποίος κατήγγειλε ότι, για άγνωστο λόγο, δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του, το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της μετέβησαν στην οδό Περβόλας, όπου εντόπισαν τραυματισμένο τον 23χρονο. Όπως ανέφερε, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, προσεγγίστηκε από δυο άγνωστους άνδρες που επέβαιναν επίσης σε μοτοσικλέτα.

Οι δυο άγνωστοι, τους οποίους ο ίδιος αναγνώρισε ως ομοεθνείς του, τον έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα και ακολούθως τον κτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο 23χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε, μεταξύ άλλων, συντριπτικό κάταγμα δεξιά ωλένης και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση στο ορθοπεδικό τμήμα.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE