Στα ύψη τα ασφάλιστρα οχήματος για ηλικιωμένους οδηγούς - Από 250 ευρώ πήγαν στα… 800

Στα ύψη τα ασφάλιστρα οχήματος για ηλικιωμένους οδηγούς - Από 250 ευρώ πήγαν στα… 800

Σάλος προκλήθηκε με την ασφαλιστική κάλυψη ηλικιωμένων οδηγών, λόγω εκτόξευσης του ποσού που καλούνται να πληρώνουν.

Συγκεκριμένα, τα ασφάλιστρα οχημάτων για ηλικιωμένους από 250 ευρώ πήγαν στα 800 ευρώ.

Όπως ανέφερε η Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ και Μέλος της Επιτροπής Προσφύγων, Ρίτα Σούπερμαν στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η αύξηση στο κόστος οδηγεί τους ηλικιωμένους οδηγούς σε κοινωνική απομόνωση.

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μετακινηθούν, όλοι γνωρίζουν ότι μετακινούνται με το αυτοκίνητο τους για αν εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους, δεν τους βλέπουμε να κυκλοφορούν το βράδυ και είναι η ομάδα που προκαλεί τα λιγότερα δυστυχήματα με βάση τα στοιχεία της αστυνομίας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για την θέση των ασφαλιστικών εταιρειών, η κα. Σούπερμαν ανέφερε ότι δεν το υποστηρίζουν και ότι δεν συμφωνούν ότι πληρώνουν αυξημένα ασφάλιστρα.

«Ωστόσο αν πάρουμε την έκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως αναφέρεται ότι από καταγγελίες τα ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 220%», είπε καταληκτικά.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE