VIDEO - «Κράτος Μαφία» : Τελευταία ημέρα καταθέσεων για Αναστασιάδη - Τα «καρφιά  στον πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ για την «έκβαση της έρευνας»

VIDEO - «Κράτος Μαφία» : Τελευταία ημέρα καταθέσεων για Αναστασιάδη - Τα «καρφιά  στον πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ για την «έκβαση της έρευνας»

Τελευταία ημέρα καταθέσεων για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος βρέθηκε και σήμερα (30/4) ενώπιον της Αρχής κατά της Διαφθοράς, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώνονται από τον συγγραφέα και πρώην συνεργάτη του, Μακάριο Δρουσιώτη, στα βιβλία του «Η Συμμορία» και «Κράτος Μαφία».

Εξερχόμενος μίλησε στους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι «έχει ολοκληρωθεί η παράθεση στοιχείων, τεκμηρίων και επιπλέων όσων είχα καταθέσει. Απαντήθηκαν οι εύλογες ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη των επιθεωρητών ελέγχου.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτό που είπα την πρώτη ημέρα, συνεχίστηκε και σήμερα και θέλω να πιστεύω ότι έχουν δοθεί πέραν από ικανοποιητικές απαντήσεις», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Κύπρο, John M. Koenig, ο κύριος Αναστασιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά «διερωτώμαι αν οι δηλώσεις έγιναν περί συμπτώσεως  ή αν προσπαθεί να βοηθήσει κάποιους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για την έκβαση της έρευνας»

«Δεν θέλω να πω περισσότερα για ένα Τούρκο πρέσβη της Αμερική στην Κύπρο», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE