ΔΗΣΥ: «Επίθεση» σε ΑΚΕΛ για διαμαρτυρία μπροστά στο Προεδρικό - «Οι μάχες πρέπει να δίνονται εκεί που μετρούν»

ΔΗΣΥ: «Επίθεση» σε ΑΚΕΛ για διαμαρτυρία μπροστά στο Προεδρικό - «Οι μάχες πρέπει να δίνονται εκεί που μετρούν»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Προέδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για την διοργάνωση διαμαρτυρίας κατά του Ισραηλινού Πρωθυπουργού μπροστά στο Προεδρικό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. ανέφερε πως «οι μάχες πρέπει να δίνονται εκεί που πραγματικά μετρούν - στα διεθνή φόρα. Όχι με λαϊκισμό στους δρόμους και στις πλατείες».

Αυτούσια η δήλωση:

«Το ΑΚΕΛ λειτουργεί δυστυχώς και πάλι με λογικές περασμένων δεκαετιών. Το ανησυχητικό είναι ότι επιχειρεί να επαναφέρει τη χώρα σε αυτές τις εποχές.

Η Κύπρος, δεν έχει την πολυτέλεια να έρχεται σε ρήξη με χώρες όπως το Ισραήλ, που παρέχουν στρατηγική και γεωπολιτική στήριξη.

Η επιλογή του ΑΚΕΛ να οργανώσει διαμαρτυρία κατά του Ισραηλινού Πρωθυπουργού μπροστά στο Προεδρικό, δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.

Αυτή η στάση δεν βοηθά τη χώρα να προχωρήσει. Αντίθετα, την παγιδεύει σε διχαστικές επιλογές του παρελθόντος.

Η Κύπρος χρειάζεται σοβαρό δημόσιο διάλογο και ξεκάθαρη στρατηγική. Είναι ώρα για υπεύθυνες πολιτικές επιλογές. Οι μάχες πρέπει να δίνονται εκεί που πραγματικά μετρούν — στα διεθνή φόρα. Όχι με λαϊκισμό στους δρόμους και στις πλατείες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE