Ξεκίνησε η υποβολή Δηλώσεων Εισοδήματος για το 2024 μέσω TAXISnet – Πότε λήγει η προθεσμία

Ξεκίνησε η υποβολή Δηλώσεων Εισοδήματος για το 2024 μέσω TAXISnet – Πότε λήγει η  προθεσμία

Έχει αρχίσει η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου για το φορολογικό έτος 2024 μέσω του συστήματος TAXISnet, ανακοίνωσε το Τμήμα Φορολογίας, σημειώνοντας ότι η τελευταία ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της δήλωσης και πληρωμής του οφειλόμενου φόρου είναι η 31η Ιουλίου 2025.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με βάση Διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου, υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου για το Φορολογικό Έτος 2024 έχουν Μισθωτοί, Συνταξιούχοι και Αυτοεργοδοτούμενοι, των οποίων το Μεικτό Εισόδημα για το έτος 2024 υπερβαίνει το ποσό των €19.500.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας έχει αναρτηθεί χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για συμπλήρωση και υποβολή της Δήλωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE