Νίκος Κοκλώνης: «Χάλασα την πιάτσα επειδή ανέβασα το κασέ, κάποιοι μου φέρθηκαν αχάριστα αλλά δεν βάρεσα κανόνι να φύγω»

Νίκος Κοκλώνης: «Χάλασα την πιάτσα επειδή ανέβασα το κασέ, κάποιοι μου φέρθηκαν αχάριστα αλλά δεν βάρεσα κανόνι να φύγω»

Ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη τηλεφωνικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προκειμένου να ξεκαθαρίσει για τα δημοσιεύματα που αφορούν την εταιρεία του, Barking Well, τις οικονομικές διαφορές με την Αγλαϊα Λάτσιου και τον λόγο που δεν κυκλοφόρησε το περιοδικό ΟΚ! στα περίπτερα.

«Σε κάποια πράγματα είστε σωστοί και σε κάποια λάθος. Δεν βγήκε το περιοδικό ΟΚ χθες γιατί η Νίκη η εκδοτική καθυστέρησε να το παραδώσει στο Άργος. Ποιο χαρτί και τι τρέλες ακούω;», ξεκαθάρισε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE