Κατεχόμενα: Κατέρρευσε μεταλλική διαφημιστική κατασκευή, τραυματίζοντας τρεις - Δείτε φωτογραφίες

Κατεχόμενα: Κατέρρευσε μεταλλική διαφημιστική κατασκευή, τραυματίζοντας τρεις - Δείτε φωτογραφίες

Τρεις επισκέπτες τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον χώρο του φεστιβάλ TeknoFest, κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα, όταν μεταλλική διαφημιστική κατασκευή ύψους 20 μέτρων ανετράπη λόγω ισχυρών ανέμων.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:20, με τρεις τραυματίες.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο στα κατεχόμενα για περίθαλψη. Η κατάσταση της υγείας τους και οι συνθήκες του περιστατικού τελούν υπό διερεύνηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE