Η Τζούλι Ντέιβις, νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, ορίστηκε επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Η Τζούλι Ντέιβις, νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, ορίστηκε επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο όρισαν την Τζούλι Ντέιβις, νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τάμι Μπρους.

Η κίνηση έρχεται καθώς η Ουάσινγκτον συνεχίζει τις προσπάθειες της για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και μετά την παραίτηση τον περασμένο μήνα της πρώην πρέσβειρας στην Ουκρανία, Μπρίτζετ Μπρινκ.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE