Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 27χρονος στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του

Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο 27χρονος στη Λευκωσία - «Έμπλεξε» με όσα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του

Στη σύλληψη 27χρονου από τη Λευκωσία, προχώρησαν χθες μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Υποσταθμού Λήδρας, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για μη παρουσίαση του κατά την εκδίκαση υποθέσεων του, που αφορούσαν τα αδικήματα της κλοπής.

Ο 27χρονος, εντοπίστηκε χθες 01/05/2025 το απόγευμα σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από πορτοφόλια, τσαντάκια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, αρώματα, ρολόγια κ.α.

Ανακρινόμενος προφορικά, παραδέχθηκε ότι τα πιο πάνω, αποτελούν προϊόν κλοπής από διάφορα αυτοκίνητα σε περιοχή της Λευκωσίας και επανασυνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αυτός, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE