Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη στο λιμάνι του Βασιλικού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη στο λιμάνι του Βασιλικού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις έντεκα το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε αποθήκη άχρηστων υλικών στις εγκαταστάσεις του λιμανιού στο Βασιλικό.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 12 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα συνολικά οχήματα και ένα με αναπνευστικές συσκευές.   
 
Σε δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι γύρω στις 04.56 σήμερα το πρωί «λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Βασιλικού. Ανταποκρίθηκαν τρία  Πυροσβεστικά Οχήματα από την ΕΜΑΚ και ένα από την Λάρνακα καθώς και όχημα με αναπνευστικές συσκευές».

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες ΕΔΩ
 
Η πυρκαγιά προστίθεται στο δελτίο «ξέσπασε  σε αποθήκη συμπιεσμένων άχρηστων υλικών, διαστάσεων 100Χ50 μέτρα περίπου και για την κατάσβεση της εργάστηκαν 12 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς «κλήθηκε προσωπικό εκτός Υπηρεσίας και έγινε άντληση νερού από την θάλασσα και χρησιμοποιήθηκαν 6 αυλοί νερού πέραν των 6μμ και οκτώ αναπνευστικές συσκευές».
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ένα πλοίο που ναυλοχούσε  κοντά στην αποθήκη μετακινήθηκε. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη  έλεγχο γύρω στις 10.42 το πρωί και τα αίτια της διερευνώνται».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE