Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Κωστής Ευσταθίου

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Κωστής Ευσταθίου

Ο Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υπέβαλε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με την υποβολή της υποψηφιότητάς του, προσβλέπει σε μια νέα σελίδα στο κόμμα, το οποίο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, παρά μόνο της ιστορίας του, των αρχών του, των φίλων και μελών του και προπάντων των ιδεών του σοσιαλισμού, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. 

Όπως αναφέρει ο κ. Ευσταθίου στην ανακοίνωση του «σύμφωνα με το Καταστατικό, αυτή υποβλήθηκε στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή μέσω επιδότη, όπως ο Νόμος ορίζει».  Προσθέτει ότι αντίγραφο αφέθη στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής για τον Γραμματέα αυτής.

Ο κ. Ευσταθίου αναφέρει περαιτέρω πως η Κεντρική Επιτροπή είναι το όργανο το οποίο λειτουργεί νομίμως μετά την παραίτηση της ηγεσίας και την αδυναμία σύγκλησης Πολιτικού Γραφείου, προσθέτοντας πως η Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να συγκληθεί μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την εξέταση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE