ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Νεαρός έκαψε το αυτοκίνητο του παππού του - Στις 25/11 στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση

Πάφος: Νεαρός έκαψε το αυτοκίνητο του παππού του - Στις 25/11 στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση

Στις 25 Νοεμβρίου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ορίστηκε η υπόθεση του εμπρησμού οχήματος 62χρονου από τον 19χρονο εγγονό του .

Στην τελευταία δικάσιμο  το δικαστήριο αποφάσισε τη παραπομπή του 19χρονου  στο  Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στις 25 Νοεμβρίου όπου αναμένεται να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες.

Στο μεταξύ ο συνήγορος υπεράσπισης του 19χρονου δικηγόρος Κώστας Σιαηλής απέστειλε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ζητώντας του να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου και όχι στο Κακουργιοδικείο αφού όπως σημειώνει η υπόθεση αφορά εμπρησμό οχήματος η ζημιά του οποίου ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Σύμφωνα με την υπόθεση  λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία  ότι  φλέγονταν όχημα σε ανοικτό χώρο επί της οδού Αριάδνης στην Πάφο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως το όχημα ανήκει σε 62χρονο κάτοικο Πάφου.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αφού ο δράστης τοποθέτησε εύφλεκτη ύλη.

Η σκηνή αποκλείστηκε και η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία ωστόσο εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 19χρονου που πρόκειται για τον εγγονό του 62χρονου  ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top