Νάντια Μπουλέ: Η σχέση του ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός παιδιού δεν είναι η ίδια, υπάρχει ένα χάος

Νάντια Μπουλέ: Η σχέση του ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός παιδιού δεν είναι η ίδια, υπάρχει ένα χάος

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ, με τον οποίο είναι μαζί δέκα χρόνια, εξηγώντας τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί. Όπως είπε σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, ο γάμος δεν ήταν μέσα στις επιθυμίες κανενός από τους δύο.

Αναφερόμενη στη μητρότητα, περιέγραψε τον εαυτό της ως πιο ψύχραιμο απ’ ό,τι περίμενε, σε αντίθεση με τον σύντροφό της που αγχώνεται περισσότερο με τα θέματα του παιδιού. Επισήμανε επίσης ότι ο Γιώργος Ισαάκ έχει αποδειχθεί πιο αυστηρός γονέας απ’ όσο φανταζόταν.

Δείτε βίντεο στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE