Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το συμβάν ως δολοφονία, αφού ο 45χρονος Ε/κ φέρει πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (σ.σ. είναι πιθανό να προέρχονται από μαχαίρι).

Παράλληλα, ένα πρόσωπο ανακρίνεται από την Αστυνομία, αφού φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον 45χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα εντοπίστηκε γύρω στις 9:35 σήμερα (4/5) το πρωί, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Στο σημείο καταφθάνει ιατροδικαστής για επιτόπιες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE