Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Tην Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE