Πενθεί η Λάρνακα – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Χαράλαμπο Ζαχαρίου και την Άννα Σιάλαρου

Πενθεί η Λάρνακα – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Χαράλαμπο Ζαχαρίου και την Άννα Σιάλαρου

Στο πένθος είναι βυθισμένη η Λάρνακα καθώς σήμερα Δευτέρα 5 Μαΐου θα τελεστούν οι κηδείες δύο προσώπων που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην κοινωνία της πόλης, του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας, Χαράλαμπου Ζαχαρίου, και της 27χρονης Δημοτικής Συμβούλου, Άννας Σιάλαρου.

Μετά από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο, η Άννα Σιάλαρου απεβίωσε το περασμένο Σάββατο 3 Μαΐου σκορπώντας την θλίψη ανά το παγκύπριο.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν σήμερα, Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στις 11:30 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (μεγάλος ναός) στη Λάρνακα. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια από τις 10:30 π.μ.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα: «ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.», «ΙΑΣΩΝΕΙΟ» και στο Σωματείο Γονέων και Φίλων του Ιδρύματος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, Αναπληρωτής Αστυνόμος Β’ Χαράλαμπος Ζαχαρίου, απεβίωσε την Παρασκευή 2 Μαΐου σε ηλικία 53 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στις τάξεις της Αστυνομίας.

Λίγες ώρες αργότερα μετά το τελευταίο αντίο στην Άννα Σιάλαρου, θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου Αστυνόμου, στις 15:30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE