ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

Η συνάντηση των δύο ηγετών δεν κατέληξε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος, αποχωρώντας από τη συνάντηση, είπε ότι "το γιαβάς-γιαβάς δεν βοηθά στο Κυπριακό".

Ο Πρόεδρος επανέλαβε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ότι η εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις αρμοδιότητες της δικαστικής, απαντώντας στις διαμαρτυρίες Ερσίν Τατάρ για το ζήτημα των διώξεων σφετεριστών ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

"Δεν υπάρχει παρέμβαση από την εκτελεστική εξουσία στη δικαστική σε καμία δημοκρατική χώρα. Αυτό το είπαμε πολλές φορές", τόνισε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωσή για την ίδια τη διαδικασία, έγινε στα αγγλικά. Είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πως "δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση ΄γιαβάς - γιαβάς΄ στο κυπριακό πρόβλημα δεν αποδίδει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE