Δραματική διάσωση αγοριού που εγκλωβίστηκε σε δύο τοίχους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική διάσωση αγοριού που εγκλωβίστηκε σε δύο τοίχους (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να απεγκλωβίσουν έναν 9χρονο, ο οποίος είχε σφηνώσει σε δύο τοίχους, κατέβαλλε ένα σωστικό συνεργείο στην Κίνα.

Κάτοικοι της περιοχής στην πόλη Φοσάν άκουσαν τις κραυγές αγωνίας του αγοριού, το οποίο έπεσε σε ένα μικρό κενό ανάμεσα σε δύο σπίτια ενώ έπαιζε, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Πυροσβεστική.

Στο συγκλονιστικό μάλιστα βίντεο της διάσωσης, ο μικρός Κινέζος φαίνεται να αναπνέει με μεγάλη δυσκολία, ενώ η καθυστέρηση των μελών του συνεργείου να γκρεμίσουν τον τοίχο (ακόμα και με γυμνά χέρια) τον πανικοβάλλει ακόμα περισσότερο.

Τελικά ο 9χρονος απελευθερώθηκε λίγο πριν λιποθυμήσει, όταν το χτύπημα ενός σφυριού γκρέμισε και το τελευταίο κομμάτι τοίχου.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE