LIFESTYLE

Kύπριος ποδοσφαιριστής λαμβάνει μέρος στο Mr Cyprus! Κατάφερε να περάσει στα αντρικά καλλιστεία;

Kύπριος ποδοσφαιριστής λαμβάνει μέρος στο Mr Cyprus!  Κατάφερε να περάσει στα αντρικά καλλιστεία;

Έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο αλλά θεωρεί ότι πληροί τις προδιαγραφές ώστε να γίνει και επιτυχημένο μοντέλο, γι αυτό ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πήγε στα καστινγκ του Mr. Cyprus και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο λόγος για τον αμυντικό του Εθνικού Άσσιας Αντρέα Χριστοφίδη που είδαμε στο χθεσινοβραδινό (Τρίτη 10/11) επεισόδιο των αντρικών καλλιστείων που προβάλλονται από το Sigma.

Μάλιστα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ζήτησε μια μπάλα για να δείξει τις ικανότητες του αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αρκέστηκε στην…πασαρέλα. Αν και άπειρο στο χώρο (όπως είπε ασχολείται μόνο 6 μήνες με τον μόντελιγκ) κατάφερε να κερδίσει 3 «ΝΑΙ» από του κριτές που τον στέλνουν κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Όπως του είπαν οι κριτές έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα, λόγω της ασχολίας του με το ποδόσφαιρο, ωστόσο πρέπει να φτιάξει την πλάτη του. Για να δούμε αν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής καταφέρει να διακριθεί και στο Mr. Cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top