«Ήταν ένα αστείο» η φωτογραφία που με δείχνει Πάπα, λέει ο Τραμπ - Η Μελάνια «τη βρήκε χαριτωμένη»

«Ήταν ένα αστείο» η φωτογραφία που με δείχνει Πάπα, λέει ο Τραμπ - Η Μελάνια «τη βρήκε χαριτωμένη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία προϊόν τεχνητής νοημοσύνης που τον έδειχνε ντυμένο σαν πάπα, σχολιάζοντας ότι η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε σαν αστείο.

«Την είδα χθες το βράδυ» είπε ο Τραμπ τη Δευτέρα μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο. Η σύζυγός του, η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, «την βρήκε χαριτωμένη».

Πάντως, ορισμένα μέλη της Ρωμαιοκαθολικής κοινότητας επέκριναν την εικόνα του Τραμπ ως Πάπα. Αλλά, και πάλι, για τον Τραμπ αυτοί που διαμαρτύρονταν περισσότερο «ήταν τα μέσα ενημέρωσης με τα fake news».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.