Στιγμές τρόμου για 81χρονη - Τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση από 18χρονο

Στιγμές τρόμου για 81χρονη - Τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση από 18χρονο

Yπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό δύο γυναικών και κακόβουλη ζημιά, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Για την υπόθεση καταζητείται 18χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, 18χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε 81χρονη και στην 63χρονη κόρη της στην περιοχή της Τρεμιθούσας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά την 81χρονη.

Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου κρατήθηκε για περίθαλψη και περαιτέρω νοσηλεία.

Εναντίον του 18χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται να είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των εμπλεκομένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE