Θλίψη στη Λεμεσό: Πέθανε ο Άκης Λάμπρου – Διετέλεσε Πρόεδρος του ΓΣΟ

Θλίψη στη Λεμεσό: Πέθανε ο Άκης Λάμπρου – Διετέλεσε Πρόεδρος του ΓΣΟ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Άκη Λάμπρου, πρώην Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια (ΓΣΟ), ο οποίος υπηρέτησε τον ιστορικό σύλλογο της πόλης της Λεμεσού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΟ, αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, συνήλθε εκτάκτως και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ομόφωνα αποφασίστηκε:

Οι σημαίες του Συλλόγου να κυματίζουν μεσίστιες ως ένδειξη πένθους.

Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Ο Άκης Λάμπρου άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία του ΓΣΟ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση του στίβου και του αθλητισμού στη Λεμεσό. Η προσφορά του αναγνωρίζεται ως πολύτιμη και διαχρονική, με την αθλητική οικογένεια να τον αποχαιρετά με σεβασμό και ευγνωμοσύνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect