Χρηματική δωρεά 50.000 ευρώ από τις Βάσεις στις εντός των περιοχών τους κοινότητες

Χρηματική δωρεά 50.000 ευρώ από τις Βάσεις στις εντός των περιοχών τους κοινότητες

Σε ανακοίνωση του Βάσεων αναφέρεται ότι «τα χρήματα, τα οποία δίνονται ετησίως στο πλαίσιο του Ταμείου της Κυπριακής Χρηματοδότησης Κοινοτικών Σχέσεων, θα βοηθήσουν στη χρηματοδότηση διαφόρων σχολικών έργων, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς υπαίθριων παιχνιδιών για παιδικές χαρές, προβολέων και φορητών υπολογιστών. Ακόμα τα χρήματα αυτά στηρίζουν πολιτιστικούς συλλόγους για την αγορά κοστουμιών, μουσικών οργάνων και εξοπλισμού, καθώς και αθλητικά σωματεία που χρειάζονται αθλητικό εξοπλισμό».

Προστίθεται ότι «τα χρήματα παραδόθηκαν στις κοινότητες και των δύο περιοχών των Βρετανικών Βάσεων κατά τη διάρκεια των αποχαιρετιστήριων πάρτι του πρώην Διοικητή των Βάσεων, Peter Squires τα οποία διοργανώθηκαν για τους Δημάρχους, Κοινοτάρχες και διάφορους εσωτερικούς συνεργάτες».

Μιλώντας σε εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας, ο Έπαρχος στη Βρετανική ΒάσηςΔεκέλειας, Γιώργος Κιτέος, ανέφερε ότι η παρουσία τους «δείχνει τη στενή και άριστη συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει. Εμείς, ως Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις τοπικές μας κοινότητες οικονομικά αλλά και με όποιον άλλο τρόπο μπορούμε και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μας στο μέλλον», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Έπαρχος στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου, Νίκος Μυλωνάς, είπε πως η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε «σε πνεύμα φιλίας αντικατοπτρίζει τις ισχυρές σχέσεις και τη συνεργασία μεταξύ των τοπικών μας κοινοτήτων. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σχέσεις αυτές θα γίνουν ακόμη πιο δυνατές καθώς συνεχίζουμε αδιάκοπα να στηρίζουμε πλήρως όλες τις τοπικές μας κοινότητες προσβλέποντας στο μέλλον», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE