Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε την πληρωμή τόκου ύψους €25.347.222, του εγγυημένου ομολόγου με κυβερνητική εγγύηση (ΚΥΠΡΕ/BOCYG) με ονομαστική αξία €500.000.000 και επιτόκιο 5%, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί προς τους δικαιούχους στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Ο τόκος αφορά την περίοδο από 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών.

Το εγγυημένο ομόλογο της Τράπεζας Κύπρου κρατείται εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα και χρησιμοποιείται ως εξασφάλιση για δανεισμό από τον Μηχανισμό Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας (ΕLA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE