Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε την πληρωμή τόκου ύψους €25.347.222, του εγγυημένου ομολόγου με κυβερνητική εγγύηση (ΚΥΠΡΕ/BOCYG) με ονομαστική αξία €500.000.000 και επιτόκιο 5%, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί προς τους δικαιούχους στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Ο τόκος αφορά την περίοδο από 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών.

Το εγγυημένο ομόλογο της Τράπεζας Κύπρου κρατείται εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα και χρησιμοποιείται ως εξασφάλιση για δανεισμό από τον Μηχανισμό Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας (ΕLA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE