Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη - Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης

Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη - Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επίθεση του Ισραήλ κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Σαναά της Υεμένης.

Νωρίτερα το Ισραήλ κάλεσε τους αμάχους να απομακρυνθούν «αμέσως» από την περιοχή του αεροδρομίου της πρωτεύουσας Σαναά της Υεμένης, την επομένη ενός πρώτου ισραηλινού πλήγματος στην Υεμένη σε αντίποινα για την εκτόξευση πυραύλου από τους αντάρτες Χούθι στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ.

«Σας καλούμε να απομακρυνθείτε αμέσως από την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο κα να φροντίσετε ώστε όποιος βρίσκεται εκεί κοντά να κάνει το ίδιο και να απομακρυνθεί από τη ζώνη. Αν δεν απομακρυνθείτε, μπορεί να κινδυνεύσετε», έγραψε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στα αραβικά Αβιτσάι Αντράι, σε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE