Αναστάτωση στη Λεμεσό: Πού φαίνεται να οφείλονται οι εκρήξεις; - Η φωτιά ξεκίνησε από αποθήκη

Αναστάτωση στη Λεμεσό: Πού φαίνεται να οφείλονται οι εκρήξεις; - Η φωτιά ξεκίνησε από αποθήκη

Φωτιά, καπνοί και ήχος από εκρήξεις αναστάτωσαν, το βράδυ της Τρίτης, την περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι οι εκρήξεις οφείλονταν σε πυροτεχνήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00, θέτοντας σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατέσβησε τη φωτιά, που φαίνεται να ξεκίνησε από αποθήκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι εντός της αποθήκης υπήρχαν πυροτεχνήματα, και η σκηνή αναμενόταν να εξεταστεί από πυροτεχνουργό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE