Τρεις οι επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Λεμεσό – Χτύπησαν διανομέα φαγητού

Τρεις οι επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Λεμεσό – Χτύπησαν διανομέα φαγητού

Τρίτη επίθεση σε άνδρα σημειώθηκε το  βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία διερευνά επίθεση εναντίον μοτοσικλετιστή, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 29χρονο, γύρω στις 11.20μ.μ. χθες, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα, σε δρόμο της Αγίας Φύλας, τον προσέγγισαν δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, που φορούσαν κουκούλες.

Ένας από τους τέσσερις φέρεται να κλώτσησε την μοτοσικλέτα του παραπονούμενου, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, χωρίς να τραυματιστεί.

Ακολούθως οι τέσσερις εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE