Ο Πούτιν και ο Μαδούρο υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Ο Πούτιν και ο Μαδούρο υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο υπέγραψαν σήμερα συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης σε μια τελετή που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την ενέργεια και το πετρέλαιο κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν σήμερα στη Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους νωρίτερα σήμερα ότι η στρατηγική συμφωνία θα είναι ένα «βαρύ, ουσιαστικό και πολύ σημαντικό έγγραφο-πλαίσιο», χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE