Θρήνος για τον 42χρονο Μιχάλη Μιχαήλ από το Κολόσσι - Καταλείπει δύο παιδιά - Φωτογραφία

Θρήνος για τον 42χρονο Μιχάλη Μιχαήλ από το Κολόσσι - Καταλείπει δύο παιδιά -  Φωτογραφία

Θλίψη στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού, σκόρπισε ο θάνατος του Μιχάλη Μιχαήλ, σε ηλικία 42ετών από Κολόσσι και κάτοικου Λατσιών.

Η Εξόδιος Ακολουθία του, θα τελεστεί από τον πό τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι, την Πέμπτη 08 Μαΐου 2025, ώρα 16:00.

Ο 42χρονος εγκαταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Γερίου.

Παρακαλείται όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

Την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας προς τις ανάδοχες οικογένειες, καθώς και τη δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του θεσμού της αναδοχής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση προς τιμήν των ανάδοχων οικογενειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE