Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αβάσιμες εκτιμήσεις» στην έκθεση ΕΚ για την Τουρκία

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αβάσιμες εκτιμήσεις» στην έκθεση ΕΚ για την Τουρκία

Αβάσιμες χαρακτηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών τις εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στα κατεχόμενα, κατηγορώντας τον θεσμό ότι «παρέχει προπαγανδιστική βάση σε κύκλους που κατέστησαν λόγο ύπαρξής τους τα αντιτουρκικά αισθήματα».

Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι «ηΈκθεση για την Τουρκία 2023-2024, που υιοθετήθηκε σήμερα από τη Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, περιέχει διαστρεβλωμένους, προκατειλημμένους και μη ρεαλιστικούς ισχυρισμούς κατά της χώρας μας».

«Απορρίπτουμε τις αβάσιμες εκτιμήσεις σχετικά με την πολιτική δυναμική στη χώρα μας, την εξωτερική μας πολιτική και την επίσκεψη του Προέδρου μας στην ‘τδβκ’, ενός θεσμού που παρέχει προπαγανδιστική βάση σε τρομοκρατικές οργανώσεις και σε ορισμένους κύκλους που έχουν καταστήσει τα αντιτουρκικά αισθήματα λόγο ύπαρξής τους», προσθέτει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή  - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Η Επίτροπος Ισότητας καταδικάζει σεξιστικά σχόλια βουλευτή - «Προσβλητικό απέναντι σε χιλιάδες γυναίκες»

Σαφή έκφραση σεξισμού και έλλειψης σεβασμού χαρακτήρισε η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων τα σχόλια βουλευτή που διατυπώθηκαν δημόσια, τονίζοντας ότι ο πολιτικός λόγος δεν μπορεί να αναπαράγει στερεότυπα και προκαταλήψεις στη βάση του φύλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE