ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλός ο καιρός με το κρύο να γίνεται αισθητό κυρίως τις νύχτες

Καλός ο καιρός με το κρύο να γίνεται αισθητό κυρίως τις νύχτες

Μέσα Νοεμβρίου και άρχισε για τα καλά να μυρίζει χειμώνας. Αν και σήμερα, Πέμπτη, 12/11, δεν θα ενδέχεται να βρέχει το βράδυ θερμοκρασία στα ορεινά θα πέσει μέχρι και στους 8 βαθμούς Κελσίου.

Aναλυτικά η πρόβλεψη για το καιρό: 

Ψηλή πίεση εγκαθίσταται σταδιακά στην περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και το απόγευμα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top