Καλοκαίρι χωρίς μαχαλεπί δεν γίνεται – Ένα παραδοσιακό καφενείο στην πρωτεύουσα σε περιμένει να το δοκιμάσεις

Καλοκαίρι χωρίς μαχαλεπί δεν γίνεται – Ένα παραδοσιακό καφενείο στην πρωτεύουσα σε περιμένει να το δοκιμάσεις

Το Απόμερο στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, δεν χρειάζεται συστάσεις.

Το καφενείο κρυμμένο στον παράλληλο δρόμο της Έκτωρος, αποπνέει μια γοητεία από τον παλιό παραδοσιακό κυπριακό καφενέ.

Μικρό και φιλικό, με αναπαυτικές, σκηνοθετικές καρέκλες κατά μήκος του πεζόδρομου, chill out διάθεση και πνεύμα φιλοξενίας, σε περιμένει για καφέδες, ροφήματα, γλυκά και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Από την περασμένη Τετάρτη μάλιστα σε περιμένει και για δροσερό μαχαλεπί, μίας και είναι η εποχή του!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να γευτείς ένα τόσο καλοκαιρινό και αναζωογονητικό επιδόρπιο στο γουστόζικο καφενεδάκι στην παλιά πόλη απολαμβάνοντάς το όπως του αρμόζει… με απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Πηγή: checkincyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE